Select Page

Polisi Pemulangan

Pihak kami berusaha untuk memastikan anda benar-benar berpuas hati, sebab itulah kami menawarkan jaminan 30 hari, wang kembali. Jika pada bila-bila masa anda memutuskan ia bukan makanan tambahan yang paling berkhasiat, lazat di planet ini. Ingat anda dilindungi oleh jaminan tertinggi wang 100%. Hanya hantarkan botol kosong dan kami akan mengembalikan anda ke sen yang terakhir, tanpa sebarang pertanyaan. Jika selepas 30 hari digunakan, anda tidak berpuas hati dan ingin bayaran balik, inilah yang perlu dilakukan:

  • Hubungi pasukan PatiKurma.com dengan membuat panggilan 013-240 8852 Isnin hingga Jumaat antara jam 10:00 pagi dan 6:00 petang waktu Malaysia. Kami dengan senang hati akan memberikan anda alamat pemulangan kami, anda diingatkan supaya tidak membuang sebarang bahan, dan nombor pengesahan kembali. Ini adalah proses yang mudah.
  • Kembalikan botol produk kosong.
  • Adalah menjadi kewajipan anda untuk membayar kos pemulangan, dan kami mengesyorkan anda memilih nombor pengesanan dan pengesahan untuk tujuan pengesahan dan kecekapan. Nota: Kami mesti menerima kanister dalam masa 60 hari dari tarikh pembelian asal untuk pengembalian wang tersebut sah.
  • Kami akan mengembalikan keseluruhan pesanan anda, tidak termasuk kos penghantaran, selagi semua botol yang dibeli dikembalikan.
  • Kami tidak boleh membenarkan penjualan semula produk jualan kami, jadi botol kosong akan dikembalikan hanya selepas masa yang mencukupi untuk seorang pelanggan seperti yang diarahkan.
  • Garis panduan ini dibuat untuk memastikan anda berpuas hati, pada masa yang sama memastikan kami dapat terus menyediakan produk berkualiti kepada pelanggan yang lain untuk tahun-tahun akan datang. Melanggar dasar kami akan menyebabkan transaksi anda tidak dapat dikembalikan.
  • Selepas mematuhi langkah-langkah di atas, sila beri masa yang mencukupi untuk penghantaran, kawalan mutu, dan komunikasi dengan syarikat kad kredit dan bank kerjasama anda amat kami hargai.